14 oktober

Rauher Engel met ‘Hoe Mol op een doodgewone dag wordt verrast door Minne Minstreel’

leeftijd: Kinderen

KTW

Rauher Engel speelt tijdens deze KinderTheaterWeek het stuk ‘Hoe Mol op een doodgewone dag wordt verrast door Minne Minstreel’.

Mol wordt iedere ochtend wakker in zijn vertrouwde omgeving. Hij heeft zijn eigen huisje met daarin zijn eigen spullen en zijn eigen rituelen. Op een dag komt daar verandering in. Plotseling is zijn kamer vol met vreemde geluiden, wat kan dat zijn? Het is Minne Minstreel, een avonturierster op doorreis. Mol schrikt een beetje van dit onbekende meisje. Wat moet hij met deze vreemde in zijn vertrouwde huisje bij zijn vertrouwde spullen?

De voorstelling laat de ontmoeting zien tussen Minne en Mol, twee heel verschillende persoonlijkheden. Ondanks die verschillen leren zij elkaar te begrijpen en worden tenslotte zelfs vrienden. Mol durft Minne toe te laten in zijn vertrouwde wereld en Minne prikkelt de nieuwsgierigheid van Mol door hem het onbekende te tonen.

‘Hoe Mol op een doodgewone dag wordt verrast door Minne Minstreel’ is een fantasierijke voorstelling die geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar, maar eigenlijk ook heel leuk voor alle ouders en grootouders!

Naar de agenda