15 april

Podium Takeover

leeftijd: Jongeren

Hallo, is daar iemand?

Waar staan we over 900 jaar? Bestaan we eigenlijk nog wel? Of is de aarde en daarmee de mensheid voorgoed verdwenen? Wat blijft er over? Is Utrecht nog intact? Of was het 900-jarige bestaan het laatste jubileum van onze stad?

In Hallo, is daar iemand? beleef je een reis door de tijd. Voor één dag wordt Podium Hoge Woerd overgenomen door jongeren uit Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern en omgeving. Tijdens deze Podium Takeover ervaar je hun kunstzinnige vertaling van de thema’s identiteit en toekomst. Er wordt gerapt, gezongen, gemusiceerd en geacteerd. Er klinkt percussiemuziek uit de coulisse, een harmonieorkest komt op. En heb je dat prachtige decor al gezien? Die kostuums en die expo in de hal? Een drankje? Dat kan, maar dan wel eentje uit 2923. Fantaseer je even mee over the future? In deze happening kom je niet zo gauw van ons af. De toekomst nadert, dat staat vast. En waar ben jij?

Hallo, is daar iemand? is een multidisciplinaire voorstelling voor en door jongeren uit Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern. Na weken creëren en repeteren is het tijd om de spotlights op te zoeken. Kom kijken en join the takeover!

ZATERDAG 15 APRI L 2023 • 20:00 UUR
PODIUM HOGE WOERD (HOGE WOERDPLEIN 1, DE MEERN)
JONGEREN (T/M 18) 1 EURO • 18+ 5 EURO

KAARTVERKOOP (vanaf 3 april): www.podiumhogewoerd.nl

Meer over KLUB19

Podium Takeover is een initiatief van Cultuur19 en Podium Hoge Woerd, in samenwerking met diverse wijkpartners (De Vrijstaat, Harmonieorkest Vleuten, De Wilg, Theaterschool Utrecht, Vocal Arts Academy, Huis van Betekenis en Drum Works NL). Met dank aan Gemeente Utrecht, Amadeus Lyceum, Leidsche Rijn College en Academie Tien.

 

Naar de agenda