27 december

Orkest van Utrecht: De Sneeuwman

leeftijd: Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Het Orkest van Utrecht (o.l.v. Michiel van Vliet) brengt de betoverde film De Sneeuwman tot leven! Maar liefst 35 muzikanten spelen live muziek bij de animatiefilm De Sneeuwman, gebaseerd op het prentenboek van Raymond Briggs.

De Sneeuwman vertelt het magische verhaal van de kleine James en een sneeuwman. James wordt wakker en ziet dat het gesneeuwd heeft. Hij maakt een sneeuwpop en wanneer hij de volgende nacht wil kijken hoe het met zijn sneeuwpop gaat, ziet hij dat deze tot leven is gekomen. Die ontdekking is het begin van een mooie vriendschap en een nacht vol fantastische avonturen. Betoverend!

Oele Dijkhuis (solist, 11 jaar)
Oele gaat naar school op de Kathedrale Koorschool Utrecht, groep 8. Op deze school wordt veel gezongen. Oele houdt van hockey en schaken. Ook zit hij op pianoles.

Voor en na de film brengt het Orkest van Utrecht nog twee werken ten gehore: "Jeux d'enfants" en "Farandole" (uit de tweede l'Arlésienne Suite).

Voor een optimale beleving van de website, dient u cookies te accepteren, om zo bijvoorbeeld filmpjes te kunnen afspelen en de twitterfeed te kunnen zien.

Naar de agenda