05 september

Open dag in Brede School Het Zand

leeftijd: Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Het nieuwe activiteitenseizoen gaat weer van start. Zo ook in Brede School Het Zand! Tijdens de Open Dag op woensdag 5 september 2012 kunnen kinderen en volwassenen van 15.00 tot 17.00 uur gratis kennismaken met muziek, zang, mixed media en sport.

De organisaties Saartje Kinderopvang, Cultuur19, DOENJA Dienstverlening , Utrechts Centrum voor de Kunsten, Natuur- en Milieucommunicatie en nog vele andere aanbieders presenteren met trots hun aanbod voor het nieuwe seizoen en bieden gratis proefworkshops aan. Er is voor ieder wat wils.

Tijdens de open lessen van het Utrechts Centrum voor de Kunsten om 14.30, 15.20 en 16.20 uur maken kinderen op een speelse manier kennis met muziek.
Vanaf 15.00 uur biedt Karate Team Boeibaai ieder uur voor kinderen vanaf 6 jaar workshops karate aan.
Hou je ook zo van zingen? Zingen kan er gedaan worden bij de inlooplessen van Zangschool Utrecht.
Bij Atelier Mixed Media van Barbara van Beers wordt een inkijk gegeven in de beeldende cursus waarin onder andere hutten gebouwd en films bewerkt gaan worden.
Leonieke Osinga geeft workshops Baby- en Kindergebaren, om 15.00 uur en Babytaal, om 16.00 uur, aan belangstellende ouders.

Bij de informatiemarkt kunnen bezoekers meer informatie krijgen over de cursussen en zich inschrijven. De bar is geopend met heerlijke poffertjes en de kookclub serveert er eigengemaakte hapjes.

De Open Dag vindt plaats in Brede School Het Zand (Pauwoogvlinder 20, 3544 DB Utrecht). Meer informatie en aanvangstijden zijn te vinden op www.bredeschool.nlutrecht/hetzand of neem contact op met Hester Bruinsma (bredeschoolcoördinator Brede School Het Zand), h.bruinsma@cultuur19.nl en 030 6703122.

Naar de agenda