05 januari

Monsters University

leeftijd: Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Van kleins af aan droomt de student Mike Wazowski er van om een echte bangmaker te worden en hij weet als geen ander dat de beste bangmakers van Monsters University (MU) komen.

Maar tijdens zijn eerste semester op Monsters University worden Mike's plannen omgegooid wanneer hij de populaire James. P. Sullivan, "Sulley" tegen het lijf loopt. Sulley is in tegenstelling tot Mike een geboren bangmaker. Door het uit de hand gelopen concurrerende gedrag van het duo worden ze beiden uit het 'bangmaker programma' van de opleiding gezet. Tot overmaat van ramp realiseren ze zich dat ze moeten samenwerken, samen met een groep monsterlijke buitenbeentjes, om alles recht te zetten.

De film speelt zich tien jaar voor de gebeurtenissen van Monsters, Inc. af. Mike en Sulley komen elkaar tegen op de universiteit waar ze leren echte monsters te worden. Ze worden elkaars rivalen maar zullen uiteindelijk de beste vrienden worden.

Voor een optimale beleving van de website, dient u cookies te accepteren, om zo bijvoorbeeld filmpjes te kunnen afspelen en de twitterfeed te kunnen zien.

Naar de agenda