06 september

Leidsche Rijn Festival Live Show

leeftijd: Alle leeftijden | Kinderen

Op zondag 6 september om 16.00 uur zenden we live uit vanaf het Castellum Hoge Woerd met een wervelende online show vol muziek, theater en kunst vóór en dóór kinderen. We zijn rechtstreeks te zien in alle huiskamers van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Kijk en doe je mee?

Naar de website van het Leidsche Rijn Festival

Programma :

  • In Je Makie – Deelnemers van het vierdaagse kunstlab voor kinderen onderzoeken het thema miscommunicatie en presenteren de Voorstelling-die-niemand-snapt, snap je?
  • Harmonie Orkest Vleuten – We krijgen een kijkje achter de schermen bij Ik heb een melodietje in mijn hoofd van het jeugd- en seniorenorkest (HOV-E en HOV-O).
  • Utrecht Natuurlijk Oogstfeest – Zoveel oogst, zoveel smaak! Kom proeven, bakken, plukken en de oogst samen vieren op stadsboerderij Steede Hoge Woerd. Onze speciale reporter Sebastiaan Brussee brengt verslag uit van de pizzaspeurtocht.
  • MAMM – Mees en Maxime maakten een voorstelling in de buurtspeeltuinen en kinderen bedachten de choreografie. In de show dansen zij live het eindresultaat.
  • Partofit huis-tuin-en-keuken percussie openingsact Verzamel alle potten, pannen en pollepels, want we gaan de wijk laten weten dat de show is begonnen!
  • Dansduo Serióós Zo halverwege de show bestaat de kans op een inzakkertje… níet met Serióós! Met hun korte dansworkshop krijgen ze iedereen op de bank want samen swingen is heerlijk! Wel even je schoenen uitdoen he.
  • Malou van Sluis leest voor uit Op zoek naar het Huilmeisje (2+)
  • BASF presenteert dr. Bubbels Virtuele Laboratorium
  • Dear T, met de smartlappenopera David en Goliath David is een kleine jongen. Als de reus Goliath Davids landgenoten uitdaagt en niemand durft met hem te vechten, bedenkt de slimme David een plan.
  • Presentatie Jeroen Schipper en Jennifer Muntslag

Programmawijziging

Matrose kan door ziekte helaas niet spelen. In plaats van het epische drama van koning Oedipus, schotelen we je met veel trots het dramatische epos voor van David en Goliath, een smartlappenopera ? van Dear T,.

Foto Floris Heuer

Aanmelden

Aanmelden voor de reminder is niet meer mogelijk.

Op de hoogte blijven?

Volg @Cultuur19 op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. En abonneer je op onze nieuwsbrief!

In festivalsfeer van de Live Show genieten?

Bestel nog tot 30 augustus het Festival-Boerderijpakket vol lokale Utrechtse producten zoals sap, bier, thee, honing en officiële Leidsche Rijn Festivalbeker. Zo haal je de festivalsfeer in huis én je ondersteunt lokale ondernemers. Wees er snel bij, want op=op!

Bestel snel via www.utrechtnatuurlijk.nl/festivalboerderijpakket.

foto Utrecht Natuurlijk

Naar de agenda