28 augustus

Leidsche Rijn Festival 2016

leeftijd: Kinderen

Leidsche Rijn Festival 2016: De Grote Trek

Op 28 augustus organiseert Cultuur19 van 10.00 tot 17.00 uur het Leidsche Rijn Festival. Het cultuurfestival voor kinderen tussen 2 en 12 jaar vindt plaats in het Amaliapark en staat dit jaar in het teken van reizen naar verre oorden, echte en droomwerelden. Op het programma staan o.a. muziek van Jeroen Schipper en De Fonk, theater van THINK, Zonder Mouwen en Sanne Zweije, lokaal talent, De Vrijstaat en DJ Bus en meer.

Een kleine greep uit het programma

Kinderen van 2+ halen hun hart op bij het Peuterspeelplein, dat dit jaar geadopteerd is door Spelenderwijs. Bij de tipi ontdekken ze de kunstinstallatie Onder De Tafel en doen ze mee aan de workshops Witte Huishoudwereld en Pannetjes & Bloem. Lekker wegdromen kan bij de voorleesvoorstelling Schildpad zoekt een huis van Anke Kuypers.
Bij De Wereldreddersclub van theatergroep Zonder Mouwen mogen kinderen vanaf 6 jaar even een wereldredder zijn. Natuurlijk zijn er heerlijke hapjes en er is muziek van o.a. Jeroen Schipper, deFonk met Kasper van Kooten en het leerlingenorkest van De Bazuin.  

Het festival wordt afgesloten met een finale van de Parade De Grote Trek van Leidsche Rijn. Entree is gratis.

Van 10.00 tot 17.00 uur in het Amaliapark.  Toegang is gratis.

Ga naar www.leidscherijnfestival.nl voor programma, blokkenschema en bereikbaarheid.

Foto's afloop

Powered by flickr embed.
Naar de agenda