20 december

KLUB19

leeftijd: Jongeren

Op donderdag 20 december 2012 vindt van 17.00 uur tot 0.00 uur in De Vrijstaat de tweede editie plaats van KLUB19, een feest met o.a. jongerenkookcafé, bands, dj's, videomapping en fotografie.

De avond start om 17.00 uur met het jongerenkookcafé. Iedere derde zondag van de maand schotelen jongeren je voor 5 euro (exclusief drinken) een heerlijke maaltijd voor. Deze keer krijgt het menu een winters tintje mee. Reserveren is verplicht en kan via info@viavinex.nl.

Vanaf 19.00 uur start de rest van het programma met bands, demo's, exposities en dansen. Wanneer je rond 19.00 uur komt betaal je € 5 aan de deur.

Het programma van de rest van de avond ziet er als volgt uit:

  • De (hard)rockband Caliber bestaat nog maar anderhalf jaar, maar heeft in die korte tijd een repertoire opgebouwd van covers en eigen nummers met een eigen stevige sounds.
  • Amazed, bestaande uit een vijftal jonge muzikanten van het Amadeus lyceum, maakte eerder al furore tijdens het tweejarig jubileumfeest van Winkelcentrum Vleuterweide. Tijdens KLUB19 zullen ze opnieuw bewijzen waartoe ze in staat zijn.
  • In drie uur een heuse speelfilm maken. Leerlingen van het Leidsche Rijn College draaiden er hun hand niet voor om en dongen mee naar een Kalf op het Junior Kalverengala.
  • In de voorkamer van De Vrijstaat is nog één maal de fotoexpo te bewonderen van de deelnemers aan de fotografieworkshops van documentairefotografe Anoek Steketee en fotodocente Elsbeth Pijnappels (FOTODOK). Geïnspireerd op de tentoonstelling Dream City in het Gebouw.
  • Videomapping is projecteren op 3-dimensionale objecten, zoals VJ op de Dom. In zes lessen leerde visual artist Lotte Zuijdwijk de deelnemers de fijne kneepjes van het vak. De resultaten zijn tijdens KLUB19 te bewonderen.
  • Meet en Greet met de makers van de eerste alternate reality game van Leidsche Rijn 77 Days: Signal Lost. Ontmoet de acteurs, de gamemakers en andere die in het complot zaten. Gamers kunnen hun avonturen delen met medespelers.
  • Aansluitend tot 0.00 kan er worden gedanst op de platen van dj's Florian Fermin, Glenn en TC Drive-In (DJ/VJ)
  • Presentatie is in handen van Joost de Vrankrijker, radio-DJ bij het wekelijkse jongerenradioprogramma After School Dip van RTV Stichtse Vecht.

Meer informatie: www.facebook.com/KLUB19 of www.cultuur19.nl

Naar de agenda