04 oktober

Kinderboekenmarkt

leeftijd: Kinderen

Boeken gezocht

Een vast onderdeel van de jaarlijkse kinderboekenmarkt op Brede School Het Zand (dit jaar op woensdag 4 oktober 2017) tijdens de landelijke Kinderboekenweek is de tweedehands kinderboekenmarkt. Met de opbrengst van de verkochte boeken worden nieuwe boeken voor de schoolbibliotheken aangeschaft.

Brede school coördinator Hester Bruinsma is hiervoor op zoek naar kinderboeken in alle soorten en maten, veel of weinig gelezen, die achterin de kast of onderop een stapel liggen, maar die nog steeds de moeite waard zijn om gelezen te worden. Afgelopen jaar was de respons op onze omroep enorm. De organisatie hoopt opnieuw op veel boeken.

Stuur een berichtje met vermelding van emailadres en telefoonnummer naar h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl. Na de zomervakantie wordt er dan contact opgenomen om een afspraak voor het afgeven of ophalen van de boeken te maken.

De kinderboekenmarkt vindt plaats rondom de Hortus en de gymzaal van Brede School Het Zand en start woensdagmiddag 4 oktober na schooltijd om 12.30 uur. Naast de verkoop van boeken zijn er tal van andere activiteiten die in het teken staan van het thema van de landelijke Kinderboekenweek: Griezelen.

De kinderboekenmarkt is een initiatief van de ouders van Brede School Het Zand en wordt georganiseerd in samenwerking met Montessorischool Arcade, OBS Het Zand, Saartje Kinderopvang en DOENJA Dienstverlening.

Kijk voor overige activiteiten in de Brede School op www.bredeschoolhetzand.nl.

 

Naar de agenda