17 december

Grote Prijs van Leidsche Rijn finale

leeftijd: Jongeren

De Grote Prijs van Leidsche Rijn is dé bandwedstrijd voor jongeren van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Na drie voorrondes is het tijd voor de finale!

Er zijn prachtige bandprijzen te winnen waaronder bandcoaching, gratis oefenen bij dB’s of een opname in Studio Moskou.

Hier vind je alle info over de Grote Prijs van Leidsche Rijn

Finalisten

  • Stayin’ Steady
  • Red Head Error
  • Doe Maar Niet
  • Swing Roses
  • Rock Mountain
  • DeVoTed

Finale: vrijdag 17 december 20.00 uur

Wijzigingen onder voorbehoud i.v.m. coronamaatregelen. Volg onze socials en deze pagina voor het laatste nieuws.

Update: we zijn blij dat de finale door kan gaan, zij het zonder live publiek. We maken er een fantastische show van die je op 2 manieren via live stream kunt meemaken:

Volg ons op Instagram

Over De Grote Prijs van Leidsche Rijn

In drie zinderende voorrondes strijden beginnende bands met elkaar om die felbegeerde plek in de finale. Er zijn fantastische muziekprijzen te winnen, die beginnende bands verder op weg helpen, zoals studiotijd bij Studio Moskou, een optreden bij Azotod, masterclass performance, een masterclass song writing en meer. Veel deelnemers weten hun weg vervolgens naar de Utrechtse podia te vinden. Electric Memories en Skylake traden onder meer op in ACU, Magik Trick won in 2019 de Clash of the Titans en Between The Jars tourden in 2019 door India.

De Grote Prijs van Leidsche Rijn is een initiatief van KLUB19 om jonge muzikanten bijeen te brengen en de bandcultuur in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern een impuls te geven. KLUB19 is een initiatief van Cultuur19 en wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht, Azotod, De Vrijstaat, DUMS, dB’s, Studio Moskou en Vocal Arts Academy.

Naar de agenda