19 februari

Grote Prijs van Leidsche Rijn 2020: Finale

leeftijd: Jongeren

Outer body (foto Lisanne Lentink)

De finale van de Grote Prijs van Leidsche Rijn 2020 is vervallen.

De bands zijn momenteel niet in de gelegenheid om bijeen te komen om te repeteren. Dan kun je niet alles geven wat je in huis hebt.

De voorrondes van de  leukste bandwedstrijd voor jongeren (12-19 jaar) hebben in 2020 plaatsgevonden en leverden naast veel enthousiaste reacties van het publiek en 2 zinderende live streams (zie onder) vier finalisten op. Wij blijven deze jonge muzikanten ondersteunen in hun ontwikkeling. Zodra de VO-scholen weer open gaan, zetten we dit voort. Volg @KLUB19 op instagram voor de updates over deze talenten. We willen de bands bedanken voor hun energie en enthousiasme.

Ook de leden van de KLUB19 crew, die de live streams mogelijk maakten door mee te helpen met de techniek, op-/afbouw, catering en stage management: heel erg bedankt!

Ondertussen kijken we alweer vooruit: in oktober starten we de aanmeldingen voor de editie van 2021. Graag zien we iedereen dan weer terug. Tot die tijd organiseren wij met KLUB19 diverse activiteiten op het gebied van muziek, dj, dans, theater en meer!

Voorrondes

 • do 26 nov 19:30 op uur Theater Vleuterweide/Amadeus Lyceum (online live stream)
  Publieksprijs:
  Red Head Error
  Juryprijs:
  Outer Body
 • vr 27 nov 19:30 uur op Theater Vleuterweide/Amadeus Lyceum (online live stream)
  Publieksprijs:
  Hot Garbage
  Juryprijs:
  Polytone

Finale

 • vr 19 feb in Azotod (online stream)

Stay tuned for more info!

 • Ben je publiek? Dan hoef je er ondanks de maatregelen niks van te missen, want via de live stream op youtube en de social mediakanalen van @KLUB19 support jij jouw favoriete band.

Natuurlijk houden wij ons aan de actuele maatregelen tegen corona. Volg onze socials en deze pagina voor de meeste recente updates.

Facebook event

Volg @KLUB op Instagram

 

Naar de agenda