29 april

Gezocht: Konijn (2,5+)

leeftijd: Kinderen

Gezocht: Konijn in de kindertheaterweek

In de mei-vakantie organiseert Cultuur19 weer de kindertheaterweek, met deze keer twee mooie voorstellingen en een leuke film. Op dinsdag 29 april om 14.00 en 16.00 uur speelt MAAS Theater en Dans 'Gezocht: konijn'.

In Gezocht: konijn gaan drie politieagenten op zoek naar een konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. Konijnen houden zich namelijk niet aan de regels. Ze graven overal holen zonder daar een vergunning voor te vragen, eten wortels waar ze niet voor hebben betaald en poepen op straat. Ze hebben enorme oren, maar luisteren ho maar. Er begint een achtervolging waarbij het konijn, in de vorm van een vingerpop, steeds ergens anders in de miniatuurstad verschijnt. Uiteindelijk blijkt de stad overgenomen door konijnen en groeien er zelfs bij de baas van de politie konijnenoren. Help je ons mee deze zaak op te lossen?

Wortel-TEL-lied

De acteurs benoemen met de kinderen de groenten en de dieren die in de voorstelling voorkomen. Aan de hand van tekeningen worden deze reeksen uitgebreid en wordt er geteld. Tot slot studeren de acteurs met de kinderen het wor-tel-TEL-lied in.
Miniatuurtheater voor de allerkleinsten; spannend, grappig en dichtbij.

 

Deze voorstelling duurt ongeveer 50 minuten, inclusief de aansluitende miniworkshop. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 2,5 en ouder.

Let op: er zijn voor Gezocht: Konijn maar 50 plaatsen per voorstelling beschikbaar, dus wees er vlug bij!

Naar de agenda