30 mei

Gewoon Super

Hangplek voor Ouderen brengt nieuwe voorstelling: Gewoon Super

Theatergroep Hangplek voor Ouderen speelt vanaf 25 mei vijf voorstellingen van de productie Gewoon Super. De voorstellingen van Hangplek voor Ouderen zijn gebaseerd op verhalen en ervaringen van ouderen in Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern. Daarom spreken ze vooral ouderen aan, maar ook mensen met ‘oudere’ ouders zullen veel situaties herkennen. En om zoveel mogelijk, ook niet zo mobiele senioren, te bereiken wordt er in verschillende zalen gespeeld.

De scenes spelen zich af in de buurtsuper (be)geleid door bedrijfsleider Tinus en caissière José. Een plek die zich leent voor herkenbare gesprekken en situaties. Zo zien we de vriendinnen Viool en Priscilla, Roos, Hermien en Nathalie, Aaltje Cécile en Lodewijk, de zussen Wies en Sandra en de ‘verdwaalde’ Doortje.

Speellijst:

  • 25 mei: theaterzaal De Schakel, Schoolstraat 11 Vleuten. Aanvang 19.30 uur
  • 30 mei: theaterzaal CultuurCampus, Burchtplein 5 (Vleuterweide) Vleuten. Aanvang 19.30 uur.
  • 1 juni: buurtcentrum De Pijler (GEANNULEERD)
  • 2 juni: Cultureel Centrum De Schalm, Oranjelaan 10 De Meern. Aanvang 16.00 uur
  • 12 juni: buurtcentrum Bij de Buren: Eerste Oosterparklaan 76 (Parkwijk) Leidsche Rijn. Aanvang 16.00 uur

Kaarten:

5 euro te reserveren via hangplekvoorouderen@hotmail.com

(foto Birgit Schuch)

Hangplek voor Ouderen
Hangplek voor Ouderen is begonnen als theaterinitiatief van Cultuur19, DOENJA Dienstverlening en artOloco voor vitale ouderen. Sinds 2017 is de groep een zelfstandige vereniging. De vereniging maakt voorstellingen gebaseerd op verhalen van ouderen uit de wijk. De stukken worden gespeeld, geproduceerd en gepromoot door ouderen.
Facebook groep

Naar de agenda