13 maart

Expositie Bouwloodsportretten door Berry Kragten

leeftijd: Jongeren | Volwassenen

Berry Kragten

Op vrijdag 13 maart van 13:00 uur tot 16:00 uur is de opening van de expositie Bouwloodsportretten in het Informatiecentrum Leidsche Rijn. De expositie zal in het Informatiecentrum Leidsche Rijn voor het eerst gepresenteerd worden.

De expositie bestaat uit het werk van Berry Kragten, die medewerkers van de Stichting Bouwloods heeft geportretteerd. Stichting Bouwloods biedt mensen met een slechte positie op de arbeidsmarkt een opleiding en werkervaring in ambachtelijke houtbewerking. Zo proberen zij een beter toekomstperspectief te creëren. Berry heeft medewerkers geportretteerd, hierbij gebruik makend van een combinatie van fotografie en schilderkunst. Daarna heeft Berry de geportretteerden samen met hun eigen portret vastgelegd in een zwart-wit afdruk. Hier is een bijzondere expositie uit voort gekomen.

De expositie is te bezichtigen van vrijdag 13 maart t/m vrijdag 17 april in Informatiecentrum Leidsche Rijn, Verlengde Vleutenseweg 32, Utrecht. De openingstijden van het informatiecentrum zijn op maandag van 13:00 uur – 17:00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 09:00 uur– 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur – 14:00 uur

Deze expositie is een samenwerking van Cultuur19 , Informatiecentrum Leidsche Rijn en Berry Kragten.

Naar de agenda