19 februari

Expo Dit ben ik!

leeftijd: Alle leeftijden

Op 19 februari vindt de feestelijke eindexpositie plaats van Dit ben ik! in Brede School Vleuterweide.

Tijdens Dit ben ik! werden in de brede school diverse gratis toegankelijke kunstactiviteiten georganiseerd. Iedereen was welkom om mee te doen.

Esther Hoogendijk gaf drie woensdagen in november een creatieve workshop, waarin deelnemers een zelfportret maakten met kopieermachines. Verder is door wijkbewoners gewerkt aan zelfportretten in woorden (Karin Lachmising), door middel van tekenen (Daniëlle van Dieten), met animaties (Loïs Geytenbeek) en in muziek (Jeroen Bouman).

In deze tentoonstelling komen enkele kunstwerken die de afgelopen tijd gemaakt zijn bij elkaar. De expo biedt niet alleen een inkijkje in de diversiteit van de wijk, bovenal laat de expo zien dat Vleuterweide veel creatieve talenten rijk is.

Over Dit ben ik!

Samen met Brede School Vleuterweide en andere wijkorganisaties gaf Culuur19 de afgelopen weken vorm aan nieuwe activiteiten in de brede school. De activiteiten zorgen ervoor dat meer mensen elkaar leren kennen. In de afgelopen weken draaide het programma om de thema’s identiteit en burgerschap, getiteld Dit ben ik! Cultuur19 verzorgde een programma met kunstenaars uit uiteenlopende disciplines.

In de brede school werken de volgende organisaties samen: Utrecht Natuurlijk, Cultuur 19, Sport Utrecht, JOU, DOCK, Jenaplan de Zonnewereld, OBS Vleuterweide, De Twaalfruiter, De Binnentuin, KOKO Kinderopvang, Kind &Co, Reinaerde, Partou en SmallSteps.

Meer info: https://bredeschoolutrecht.nl/vleuterweide

Naar de agenda