05 juni

De wereld rond

leeftijd: Kinderen | Volwassenen


Op woensdag 5 juni 2013 vindt een nieuwe Dag van Natuur en Cultuur plaats in Brede School Het Zand. De ‘bewoners’ van de Brede School hebben de handen weer ineengeslagen en presenteren een programma vol activiteiten voor kinderen. Het thema is 'de wereld rond'. De kinderen zullen dan ook een reis maken langs de verschillende continenten.

Naar verwachting zullen weer veel bezoekers hun kleedje uitspreiden in het gras om te genieten van de wereld om hen heen.

Het programma bestaat uit onder andere:

Theater Quatsch: Hassan is de man waar je moet zijn voor vliegende tapijten, water, touw, vuur en een gepast praatje. Deze straatverkoper is welbespraakt en weet het publiek op betoverende manier aan zich te binden.
Fanfare van het Vuur: een veelkleurig orkest uit Utrecht met muzikanten en instrumenten uit Nederland en ver daarbuiten. Met profs en amateurs. Met jong en oud en musici uit alle hoeken van de muziekscene.
Ankie Hoyer, een professionele verhalenvertelster. 

Brede School Het Zand is gevestigd op Pauwoogvlinder 20, 3544 DB Utrecht. Klik hier voor een routebeschrijving en meer informatie.

De Dag van Natuur en Cultuur is gratis toegankelijk en wordt ieder jaar georganiseerd door de gebouwbewoners van Brede School Het Zand: Gemeente Utrecht (Natuur en milieucommunicatie), Cultuur19, DOENJA Dienstverlening, Saartje Kinderopvang, Montessorischool Arcade, OBS Het Zand en het Peutercentrum.

 

Naar de agenda