03 juni

Dag van het Park

leeftijd: Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Op zondag 3 juni is het Dag van het Park. Door de hele stad Utrecht worden in de parken activiteiten georganiseerd. Zo ook in het Máximapark natuurlijk, het jongste en grootste stadspark van Utrecht.

Een greep uit het programma
In het Máximapark wordt het weer een groot feest! Op verschillende podia zijn optredens te zien met muziek en theater. Voor de echte creatievelingen zijn er kunstworkshops. Ook aan de sportfanaat is gedacht: er is een lintloop en een skateparade en allerlei sportieve activiteiten. Natuurliefhebbers kunnen aan de wandel met parkwachter Joop Spaans die uitleg geeft over flora, fauna en aanleg van het park. Voor de kleintjes is er een professioneel schminkteam.

Cultuur19 is aanwezig met een informatiestandje waar je alles over de op handen zijnde activiteiten kunt vinden en waar je terecht kunt met een idee voor een culturele activiteit.

Het Observatorium is open voor beklimming. Geniet van het prachtige uitzicht bovenop de top van dit kunstwerk van Lucas Lenglet. Let op: kinderen alleen vanaf 6 jaar en onder begeleiding van een volwassene.

Jeroen Schipper van Daar komt de Boegieman geeft muzikale workshops!

Naar de agenda