06 november

Battle of the Beats finale

leeftijd: Jongeren

Nieuwe DJ-wedstrijd gaat van start

Vandaag vindt voor het eerst de DJ-contest voor jong talent uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern Battle of the Beats plaats. Tijdens Battle of the Beats nemen opkomende DJ's uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern het in Azotod tegen elkaar op. Samen bepalen ze wie de winnaar van 2015 wordt.

Tijdens deze battle bepaalt het publiek samen met de vakjury de winnaar van de avond. De vakjury bestaat uit: Frank Los aka DJ Frenquency, Boris Bals aka DJ Bo Risky en DJ Robin Nap. Frank Los is naast zijn werk als DJ ook festivalprogrammeur van grote namen, bijvoorbeeld DJ Shadow, en werkzaam met audio design en muziekproductie voor onder andere reclames, documentaires en korte films. Boris Bals heeft de DJ School Utrecht opgericht als onderdeel van de Dutch DJ Academy. Naast het zijn van een 'gewone DJ' is hij ook Radio DJ bij DeepFM! DJ Robin Nap is een van dé lokale DJ talenten. Hij heeft in 2013 de Prijs van de Kunstbende gewonnen.

Tijdens een Masterclass workshop op 11 oktober zijn door DJ Bo Risky de DJ-skills van de deelnemers aangescherpt. De deelnemende DJ's/DJ-duo's zijn:

DJ Sandesh Kalloe
DJ Morris
DJ Twan
DJ Musics

Dus kom langs in Azotod, dans je dol op de beats van deze jonge talenten en stem jouw favoriete DJ vervolgens naar de winst!

De Battle of the Beats wordt georganiseerd door KLUB19, het jongerenprogramma van Cultuur19, Azotod, DE Vrijstaat en DOENJA Dienstverlening. De organisaties spannen zich in om creatieve jongeren een podium te bieden en hun talent te laten ontwikkelen.

Meer informatie is te vinden op www.cultuur19.nl/KLUB19 en www.facebook.com/KLUB19.

 

 

Naar de agenda