22 maart

Artshake

leeftijd: Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Op 4 maart kwam kunstenares Sofie van der Linden uit Antwerpen aan in Leidsche Rijn. Drie weken lang was de Nomads In Residence (NIR) haar thuis. Ze had de opdracht meegekregen om in drie weken een kunstwerk over en met Leidsche Rijn te maken. Ter inspiratie kreeg Sofie bezoek van inwoners uit de wijk, sommigen wonen er al hun hele leven en sommigen nog maar net.

Op vrijdag 22 maart om 12.45 vindt de onthulling plaats van het door Sofie en de kinderen gemaakte werk. Tijdens de feestelijke happening zal er een hapje en drankje zijn en kan al het gemaakt werk bewonderd worden. Iedereen uit Leidsche Rijn en omgeving is hierbij van harte welkom. Het programma zal om 14.15 afgelopen zijn.

Artshake is een project van Stichting Kopa. Kopa is een jonge Utrechtse culturele organisatie. Het project is mede mogelijk gemaakt door het Leefbaarheidsbudget Leidsche Rijn en het K.f Hein fonds. De Nomads in Residence is een gebouw van Cultuur19 en bevindt zicht in het Maximapark dichtbij het parkrestaurant Anafora.

Voor meer info kunt u contact op nemen met Linda Rosink, via linda@kopakan.nl of
06-40813116

Naar de agenda