17 maart

Artshake

leeftijd: Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Op 4 maart komt kunstenares Sofie van der Linden uit Antwerpen aan in Leidsche Rijn. Drie weken lang is de Nomads In Residence (NIR) haar thuis. Ze heeft de opdracht meegekregen om in drie weken een kunstwerk over en met Leidsche Rijn te maken. Ter inspiratie krijgt Sofie bezoek van inwoners uit de wijk, sommigen wonen er al hun hele leven en sommigen nog maar net.

Tijdens Sofie’s verblijf zijn er meerdere momenten waarop wijkbewoners en geïnteresseerden kunnen aankloppen bij de Nomads in Residence aan de Heumenseboslaan in het Maximapark.
Op de woensdagavonden 6 en 13 maart van 17.30 tot 19.30.
Op zaterdag 16 en zondag 17 maart van 13.00 tot 16.00 uur.

Voor een praatje, om het werk te bekijken of over uw ervaringen als wijkbewoner te vertellen.

Op vrijdag 22 maart om 12.45 vindt de onthulling plaats van het door Sofie en de kinderen gemaakte werk. Tijdens de feestelijke happening zal er een hapje en drankje zijn en kan al het gemaakt werk bewonderd worden. Iedereen uit Leidsche Rijn en omgeving is hierbij van harte welkom. Het programma zal om 14.15 afgelopen zijn.

Artshake is een project van Stichting Kopa. Kopa is een jonge Utrechtse culturele organisatie. Het project is mede mogelijk gemaakt door het Leefbaarheidsbudget Leidsche Rijn en het K.f Hein fonds. De Nomads in Residence is een gebouw van Cultuur19 en bevindt zicht in het Maximapark dichtbij het parkrestaurant Anafora.

Voor meer info kunt u contact op nemen met Linda Rosink, via linda@kopakan.nl of
06-40813116

Naar de agenda