22 februari

Animatieworkshop Anton Klein bij Lejo & het Symfonieorkest

leeftijd: Kinderen

Na de succesvolle workshops van Anton Klein bij de Herfststukjes hebben Podium Hoge Woerd en Cultuur19 besloten de samenwerking voort te zetten. En dat betekent dat er ook in de Voorjaarsvakantie weer in co-productie een programma wordt neergezet: drie mooie en prikkelende kindertheatervoorstellingen uit de Lenteuitjesreeks, met na afloop een workshop van ongeveer 60 minuten, die aansluit bij de voorstelling.

Animatieworkshop Aftellen!
Werk jij mee aan het maken van een animatie-filmpje dat aftelt tot de voorstelling begint? Ga op de foto met het cijfer dat jij hebt vormgegeven en wordt levensgroot geprojecteerd in de foyer van Castellum Hoge Woerd. Drie, twee, één… de voorstelling kan beginnen!

De resultaten van de drie workshops vormen samen een video, die levensgroot in de foyer geprojecteerd kan worden, en op de website van Cultuur19 en Podium Hoge Woerd te zien zal zijn. 

Anton Klein is Beroepskunstenaar-voor-de-klas en organiseert workshops en cursussen op het vlak van kunst en techniek. Zijn eerdere cursussen Grote Dingen maken in Brede School het Zand waren een groot succes.

Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers. Deelnemen aan de workshop kan vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling tot een uur na afloop van de voorstelling. Door deel te nemen aan de workshop geef je toestemming om de gemaakte foto’s te publiceren. Deelname is gratis, vol is vol.

Oogjes maken
Na afloop van de voorstelling van Lejo is er ook een workshop ‘Oogjes maken’.
Alle kinderen die dat willen kunnen deelnemen aan deze workshop die Lejo zelf begeleidt.
Ook kunnen de kinderen met Lejo op de foto en kunnen zij na afloop van de voorstelling kennismaken met de muziekinstrumenten die in de voorstelling gebruikt worden en in gesprek gaan met de musici.
Tijden workshop Oogjes maken met Lejo: 15.45-16-15.

Programma
ma 22 feb: Lejo en HET Symphonieorkest (3+)
vr 26 feb: De Dansers 'Tetris' (6+)
za 27 feb: Het Fililaal 'De Grote Illusionist' (8+)

 

Naar de agenda