08 februari

Aanmelden Kunst- en Interieurmarkt (laatste dag!)

leeftijd: Jongeren | Volwassenen


Kunst- en Interieurmarkt zoekt kunstenaars uit de wijk

Op zondag 15 maart organiseert Cultuur19 een nieuwe editie van de Kunst- en Interieurmarkt in de Paper Dome. Van 13.00u tot 17.00u kan het publiek werken bekijken van (amateur-)kunstenaars uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern.

In de afgelopen jaren trok de Kunst- en Interieurmarkt vele geïnteresseerden naar de Paper Dome. Naast de tentoonstelling kan het publiek deelnemen aan diverse workshops op het gebied van beeldende kunst of interieurinrichting en is er weer een knutselhoek voor kinderen. Mathilde ter Heijne, beeldend kunstenares, verzorgt een rondleiding langs haar expositie in Het Gebouw.

Inschrijven voor de Kunst- en Interieurmarkt is nog mogelijk! Bent u woonachtig in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern en maakt u beeldende kunst op het gebied van beeldhouwen, tekenen, schilderen, fotografie, sieraden maken etc? Geef u dan op voor deelname aan de Kunst- en Interieurmarkt 2009. U krijgt een plaats waar u uw werk kunt tentoonstellen.
Aanmelden kan tot zondag 8 februari en deelname kost 25 euro. Stuur een mail naar info@cultuur19.nl o.v.v. Kunst- en Interieurmarkt. Vermeld hierbij uw naam en contactgegevens en geef een korte omschrijving van uw werk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Birgit Postma op 06-41283060.

Naar de agenda