17 mei

Aanmelddeadline Fotowedstrijd Sporen in het Zand

leeftijd: Jongeren | Volwassenen

Brede School Het Zand viert tweede lustrum met fotowedstrijd

Oproep: maak een foto met als thema  'Sporen in Het Zand'.

Het is 10 jaar geleden dat het pand van Brede School Het Zand aan de Pauwoogvlinder te Utrecht werd opgeleverd. In deze 10 jaar hebben de organisaties en gebruikers van het pand sporen achtergelaten. Zo ook de vroegere bewoners van het gebied, de Romeinen en, wat korter geleden, de tuinders. De schoorstenen naast het pand zijn hier nog de overblijfselen van.

Het 10-jarig bestaan wordt gevierd middels diverse activiteiten. Zo zal de jaarlijkse Dag van Natuur en Cultuur, dit jaar op woensdag 25 mei 2016, ook in het teken staan van 'Sporen in Het Zand'. De middag wordt feestelijk gevuld met muzikale en theatrale optredens, workshops Zandsculpturen maken en Wol vilten.

Ook wordt er een fotowedstijd georganiseerd, met als thema Sporen in Het Zand. Meedoen kan door vóór dinsdag 17 mei 2016 een foto in te sturen naar:  ilse.kornmann@montessoriarcade.nl. Voor verdere informatie en inschrijfformulier: h.bruinsma@cultuur19.nl.

De foto’s worden online getoond in een Picasa webalbum op de site van Cultuur19 en tentoongesteld op de Brede School. Op woensdag 25 mei wordt de foto met de beste verbeelding van het thema door het publiek gekozen. De winnende foto krijgt, naast eeuwige roem, een mooie ingelijste afdruk.
Ingestuurde foto's kunnen voor publiciteit gebruikt worden. Met het insturen van een foto wordt hiermee automatisch akkoord gegaan.

Partners:

Montessorischool Arcade, OBS Het Zand, Saartje Kinderopvang, Spelenderwijs Utrecht, DOENJA Dienstverlening en Cultuur19. Kijk voor overige activiteiten in de Brede School op www.bredeschoolhetzand.nl

Naar de agenda