FESTIVAL: Dag van Natuur en Cultuur 2019

woe 22 mei, Brede School Het Zand

Cultuur19 en de 'bewoners'van Brede School Het Zand organiseren de Dag van Natuur en Cultuur. Tijdens deze ontspannen middag kun je genieten van een programma vol optredens en workshops voor kinderen vanaf 4 jaar. Of je nu houdt van muziek, theater of kunst, er is voor ieder wat wils. Natuurlijk zijn ook de schaapjes van Park Groot Zandveld weer van de partij en is de bar geopend. Brede School Het Zand wordt verbouwd, dus het thema dit jaar is bouwen.

Meer over het programma wordt nog bekend gemaakt via deze site en via www.bredeschoolutrecht.nl/hetzand.

Datum: woensdag 22 mei 2019

Tijd: 12.30 - 15.00 uur

Locatie: Brede School Het Zand (Pauwoogvlinder 20, Utrecht).

Entree: gratis

Leeftijd: alle leeftijden

Share |