DANS: Zingende Beelden 2018

zon 27 mei, Máximapark

foto Birgit Schuch

Cultuur19 organiseert in 2018 weer een editie van Zingende Beelden in het Máximapark. De theatrale wandeling door het jongste park van Utrecht vindt dit jaar plaats in samenwerking met meerdere muziek- en dansgezelschappen:

  • MAN || CO
  • Leerlingen T3 en V5 muziek van het Amadeus lyceum o.l.v. Jurgen van Harskamp  en Kristel van der Heijden.
  • De Dansers met Internationale Schakelklas (ISK)
  • Minke Elisa Brands en DC 1 || High met Muziek in De Meern
  • Youri and Marie

Professionals en beginnende lokale makers ontmoeten elkaar in een voorstelling, die het publiek al wandelend beleeft. De reis voert langs de mooiste plekken in het park, zoals Gat van Serton, Observatorium en Rituele Depositie.

(Her)ontdek het park, bekijk het met andere ogen en mis het niet!

Leidsche Rijn is 20

Zingende Beelden sluit thematisch aan bij de viering van Leidsche Rijn is 20 en nodigt De Dansers en de leerlingen van de Internationale Schakelklas uit om samen een dansscène te maken. Bij ISK staat de ontwikkeling van taal centraal. De klas kan bestaan uit kinderen, die door wonen in het buitenland of een migratieachtergrond de taal niet goed machtig zijn. De taal van dans is universeel en kan verschillende werelden verenigen.

Aftermovie Zingende Beelden 2017

(cookies accepteren onderaan de pagina)

Foto's

Foto's: Wim Zondervan, Dick Kooper, Johan G. Hahn en Birgit Schuch.

Datum: zondag 27 mei

Aanvangstijden: 11.00 – 13.30 – 15.00 uur

Verzamelen bij Observatorium: Uilenboslaan 1, Vleuten.

Duur: 1,5 uur per ronde

Leeftijd: 8+

Entree: gift na afloop

www.zingendebeelden.nl

Meld je aan voor het

Facebook event

en mis geen update!

 

Met dank aan:

Share |