03 maart

Urban Mix

leeftijd: Kinderen | Jongeren

Vier de voorjaarsvakantie met Urban Mix

Op 3 maart vindt in de Brede School Vleuterweide weer de Urban Mix plaats. Van 12:30 tot 15:45 uur zijn er allerlei activiteiten in Vleuterweide voor kinderen en jongeren tussen de 7 en 14 jaar.Doe mee met verschillende sporten, spelactiviteiten en workshops. Aanmelden kan op de dag zelf en deelname is gratis.

Deze voorjaarsvakantie hoef je niet stil te zitten bij Urban Mix. Deze keer kunnen kinderen en jongeren buiten meedoen met de spannende Pumptrack. Binnen in de Weide Wereld vind je voor elk wat wils met verschillende activiteiten als handbal, archery tag, een wolworkshop en een button-artworkshop. Deze activiteiten worden georganiseerd door De Brede School Vleuterweide, DOCK Utrecht, SportUtrecht, Stichting JoU, SUB, Cultuur19, KLUB19, DURF, ook de Krajicek Foundation en de Jumbo zijn trotse partners.

Het programma is verdeeld over drie blokken van 13:00 tot 13:45 uur, van 14:00 tot 14:45 uur en tenslotte van 15:00 tot 15:45 uur. Inschrijven voor de workshops kan op de dag zelf tussen 12:30 tot 13:00 bij de Weide Wereld op de Teunisbloemlaan 50, 3452 CB Utrecht.

Met je handen in de wol(ken)

Cultuur19 presenteert een wolworkshop! Samen met Fashion Designer Nadia el Barnoussi ga je aan de slag met wol. Met je handen in de wol maak je een wollige wereld: bos, bloemen, wolken, zonsondergang, dieren. Je krijgt je wereld ingelijst mee naar huis.

Het volledige programma staat op de site van de Brede school Vleuterweide: https://bredeschoolutrecht.nl/vleuterweide

Foto Gemma Tijmensen

 

Naar de agenda