Medewerkers

Wie zijn Cultuur19?

v.l.n.r.:

Leonie Langenhuijsen houdt zich bezig met de programmering voor Cultuur19, met name voor kinderen en jongeren. Zeker geen kinderachtige taak in een wijk waar zoveel jonge gezinnen wonen. Leonie houdt zichzelf jong en jeugdig door veel te reizen, festivals te bezoeken en taarten te bakken.
l.langenhuijsen@cultuur19.nl

Claudia van Swelm verzorgt alle publiciteit rondom producties van Cultuur19. Van posters tot persberichten, van flyers tot websites, met vragen over de communicatie van Cultuur19 kun je bij haar terecht. Claudia houdt van drummen en zingen en verdiept zich graag in digitale media en cultuur.
c.vanswelm@cultuur19.nl

Anne-Marie Hozee is beheerder van de CultuurCampus en draagt als gastvrouw zorg voor de verhuringen.
a.hozee@cultuur19.nl

Marjanka de Groot is verantwoordelijk voor de financiële administratie.
m.degroot@cultuur19.nl

Laurent Meijlink is beheerder van de CultuurCampus en draagt als gastheer zorg voor de verhuringen.
l.meijlink@cultuur19.nl

Ineke Brouwer verantwoordelijk voor de producties van onze evenementen. Daarnaast coördineert zij de CultuurCampus. Ze draagt zorg voor de juiste uitvoering van de producties en is op de dag van het evenement het altijd vriendelijke aanspreekpunt voor artiesten, leveranciers en publiek. Naast haar werk wandelt ze graag met haar gezin door heel Nederland en geniet ze op z’n tijd van theater.
i.brouwer@cultuur19.nl (voor verhuur en beheer: planning@cultuur19.nl)

Laura Machielse is cultuurcoach en zorgt voor de productie van onder andere Zingende Beelden en het CampusFestival. Laura woont ook in Leidsche Rijn en hoopt van de CultuurCampus een bruisende en culturele plek te maken waar de mensen uit de wijk graag binnen willen stappen. Als ze niet aan het werk is, gaat Laura graag koffie drinken en (vinyl)platen kopen, daarnaast gaat ze graag naar concerten en festivals.
l.machielse@cultuur19.nl
Boris van Lieshout houdt zich bezig met jongerenactiviteiten binnen KLUB19, het gezamenlijke jongerenprogramma van De Vrijstaat, Cultuur19 en Azotod.
boris@klub19.nl

Kim Harsta is directeur van Cultuur19. Zij geeft zakelijke en artistieke leiding aan het team van Cultuur19. Zij wil dat Leidsche Rijn bruist: iedereen moet kunst kunnen maken, leren, delen en beleven. Kim houdt van zingen op straat en van kunst die je de ogen opent.
k.harsta@cultuur19.nl

Christine de Bruijne is als beheerder met name op de woensdagavond hét aanspreekpunt in de CultuurCampus.
c.debruijne@cultuur19.nl 

Kevin van Rossum is beheerder van de CultuurCampus en wordt daarnaast regelmatig ingezet als host bij het KLUB19 programma.
k.vanrossum@cultuur19.nl 

Sharon Schipperijn verzorgt vaak op dinsdagavond het beheer van de CultuurCampus.
s.schipperijn@cultuur19.nl 

Sven Verroen is als beheerder van de CultuurCampus met name te vinden op de zaterdagochtenden.
s.verroen@cultuur19.nl