Zingende Beelden

Still uit ‘Eindeloos’

KLUB19 danst mee met Zingende Beelden 2021

Tijdens Zingende Beelden dansen diverse professionele gezelschappen en beginnende dansers bij de kunstwerken in het Máximapark. De dansers van KLUB19, het jongerenprogramma van Cultuur19, werkten samen met danscoach Sanne van Woudenberg (NEVA) aan een voorstelling én een dansfilm bij het Observatorium in het kader van Zingende Beelden 2021. Bekijk de film ‘Eindeloos’ op YouTube en via QR-codes in het park bij de beelden zelf. Meer informatie op www.zingendebeelden.nl.

Sanne van Woudenberg is professioneel danser en co-director bij het Utrechtse dansgezelschap NEVA.

KLUB19 is voor jongeren tussen de 12 en 19 jaar, met een interesse in theater, dans, muziek, media en beeldende kunst. Het is bedoeld voor jongeren die zichzelf binnen een creatieve discipline willen ontwikkelen of een activiteit wil (leren) organiseren. KLUB19 is actief in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern.

Zingende Beelden is een reeks dansvoorstellingen in het Máximapark, die het publiek al wandelend ontdekt. Ook dit jaar danst KLUB19 weer mee met een eigen, zelfgemaakte voorstelling.

Dansen bij KLUB19

Wat kost het?

De workshops zijn gratis! Je hoeft er dus niks voor te betalen. Maar dat betekent niet vrijblijvend. Eenmaal gestart doe je mee aan alle workshops én de voorstelling.

Ik wil wel dansen, maar ik kan nu niet meedoen

Wil je meer weten over dans voor en door jongeren in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern? Sluit je aan bij onze danscommunity! Stuur een dm naar boris via @klub19 op instagram. Boris neemt contact met je op en voegt je toe aan de appgroep. Daar mag je ook in als je nu niet mee kunt of wilt doen met Zingende Beelden. Je bent van harte welkom!

Ik heb een eigen idee voor een dansvoorstelling

Wat leuk! Mail naar boris@klub19.nl en we nemen contact met je op. Of stuur een DM naar @klub19.