Battle of the Beats

Jouw (eerste) stap naar draaien in de club

DJ Twan wint Battle of the Beats_foto Anne Marije Heijmink

foto Anne Marije Heijmink

Update: de afgelopen weken hebben de deelnemers hun skills flink ontwikkeld. Het is tijd voor het podium. Bekijk de live stream van Battle of the Beats op donderdag 16 september vanaf 17.00 uur.

Op 30 september is het zover en nemen alle BotB dj’s het tegen elkaar op in de Battle of the Beats 2021.

Vanaf 24 juni start het Battle of the Beats zomerprogramma van KLUB19! Battle of the Beats is een reeks masterclasses DJ voor jongeren (12-19 jaar). In 8 bijeenkomsten leert Sergio aka DJ Serra je de fijne kneepjes van het draaien en draai je op de laatste dag mee in de Battle.

DJ SERRA is zelf professioneel dj en praktijkdocent. Hij neemt jullie mee in het draaien op een professionele DJ-set. Vanaf de basistechnieken leer je steeds meer om zelf een uitvoerende DJ te worden. Hoe maak je een goeie mix? Wat zijn de geheimen van top-DJ’s? En hoe werk je toe naar je uiteindelijke live performance?

Met een DJ-set en een begeleidende professional is dit je kans om het vak echt te ervaren. Met elke masterclass bouw je meer ervaring op en werk je toe naar een optreden. Heb je al ervaring met dj’en en voel je dat je meer wil leren? Of wil je het gewoon eens voor het eerst een keer proberen? Iedereen is welkom en ervaring is niet nodig. Deelname is gratis.

Data

  • donderdag 24 juni, 8 en 22 juli, 5 en 19 aug, 2 (generale repetitie), 16 (presentatie 17.00 uur op live stream) en 30 sept 2021 (Battle of the Beats 2021 – DJ battle).

Tijden

  • 16:00-18:00 uur

Locatie

  • De masterclass wordt gegeven in Azotod (Meerndijk 126, De Meern) én de masterclass te volgen op YouTube.

Kosten

Deelname is gratis.

Aanmeldingen zijn momenteel gesloten. Meedoen met een volgende reeks? Reageer per mail naar boris@klub19.nl of DM @KLUB19 op Instagram. Geef aan dat je mee wil doen met Battle of the Beats.

Wil je eerst wat vragen?

Wel geïnteresseerd maar….

Wil je eerst even kijken? Check onderstaande video van een eerdere masterclass en in de teaser hierboven hoor je wat deelnemers ervan vinden (cookies accepteren).