Battle of the Beats 2021

Jouw (eerste) stap naar draaien in de club

De afgelopen weken hebben de deelnemers hun skills flink ontwikkeld. Het is tijd voor het podium. Op 30 september is het zover en nemen alle BotB dj’s het tegen elkaar op in de Battle of the Beats 2021.

Op 24 juni startte het Battle of the Beats zomerprogramma van KLUB19. Battle of the Beats is een reeks masterclasses DJ voor jongeren (12-19 jaar). In 8 bijeenkomsten leerde Sergio aka DJ SERRA deelnemers de fijne kneepjes van het draaien. Na een mooie reeks workshops is het op 30 september tijd om de skills te showen aan het publiek.

Over SERRA

Sergio Acosta is in 2012 gestart als MC onder de naam SERRA. Na het hosten van diverse evenementen, werden de decks steeds interessanter voor hem. Inmiddels organiseert hij (hardstyle) feesten en is hij alom bekend als DJ SERRA. Binnen Battle of the Beats begeleidt hij de deelnemers bij hun eerste stappen op het gebied van draaien.

DJ SERRA op instagram

Datum

  • 30 sept 2021 (Battle of the Beats 2021 – DJ battle).

Aanvang

  • 19:00 uur

Locatie

  • De finale wordt gehouden in Azotod (Meerndijk 126, De Meern)

Live Stream

De battle is te volgen via deze stream op het YouTubekanaal van KLUB19. Like and subscribe!

Meedoen

Meedoen is gratis. De aanmeldingen zijn momenteel gesloten. Wil je meedoen met een volgende reeks? Reageer per mail naar boris@klub19.nl of DM @KLUB19 op Instagram. Geef aan dat je mee wil doen met Battle of the Beats.

Wil je eerst wat vragen?

Wel geïnteresseerd maar….

Wil je eerst even kijken? Check onderstaande video van een eerdere masterclass en in de teaser hierboven hoor je wat deelnemers ervan vinden (cookies accepteren).