Nieuws

Soulid Rocks wint Grote Prijs van Leidsche Rijn 2018

22 december 2018

De juryprijs gaat naar Soulid Rocks (foto Dinger Knoop)

Superb Birds of Paradise wint de aanmoedigingsprijs (foto: Dinger Knoop)

Winnaars 2018

 

  • Juryprijs: Soulid Rocks

  • Aanmoedigingsprijs: Superb Birds of Paradise

  • DURF-prijs: Superb Birds of Paradise

Zes finalisten betraden voor een goed gevulde zaal het podium van Azotod en gaven alles wat ze in huis hadden. De jury bestond uit Otto de Jong (drummer, UCK drumdocent), Emiel Schaap (Utrecht Popprijs, programmeur 3voor12 VOOR//AAN, Hofman Café) en Silvia Vermeulen (Studio Moskou).

De jury was unaniem enthousiast over het gevoel voor experiment dat Soulid Rocks aan de dag stelde en beloonde de band daarop met de juryprijs. Soulid Rocks wint onder andere een opname bij Studio Moskou, gratis repeteren bij dB's, een workshop branding en podiumperformance door De Vrijstaat, een masterclass song writing door Roos Blufpand (Vocal Arts Academy), bandcoaching door Erwin Tuijl en een optreden bij Azotod.

Superb Birds of Paradise veroverde de stem van het publiek en gaat naar huis met gratis repeteren bij dB's, bandcoaching door Jelmer Bron en een workshop over visuele identiteit door Timon Vader.

KLUB19 bedankt alle deelnemende bands van dit jaar en alle KLUB19 crew members (backstagemanager, stagemanager, stemmentellers, licht, barmensen, opbouwers, aankleders, kassamensen en andere sfeermakers) voor een geweldige editie.

Jongeren die mee willen doen met KLUB19 en samen toffe jongerenevenementen willen organiseren, kunnen zich aanmelden via info@cultuur19.nl.


Over de Grote Prijs van Leidsche Rijn

De Grote Prijs van Leidsche Rijn is dé bandwedstrijd vol jong en aanstormend talent. In drie zinderende voorrondes strijden beginnende bands met elkaar om die felbegeerde plek in de finale. Er zijn fantastische muziekprijzen te winnen, die beginnende bands verder op weg helpen, zoals studiotijd bij Studio Moskou, een optreden bij Azotod, bandcoaching, een masterclass song writing en nog veel meer!

« terug naar het overzicht