Nieuws

Finalisten bekend Grote Prijs van Leidsche Rijn

02 december 2018foto: Dinger Knoop

Op 22, 23 en 30 nov vonden in de CultuurCampus en Leidsche Rijn College de voorrondes plaats van de Grote Prijs van Leidsche Rijn, georganiseerd door KLUB19 (het jongerenprogramma van Cultuur19, De Vrijstaat, DOENJA Dienstverlening en Azotod).


De wedstrijd is bedoeld voor muzikale jongeren tussen 12 en 19 jaar. De bands Soulid Rocks, First Steps (foto) en Superb Birds of Paradise werden door de jury beloond met een finaleplek. Het publiek stemde The Cliffs, Phoenix en Saltlands naar de finale.

 

Deze wordt gehouden op vrijdag 21 dec om 20.00 uur in Azotod (Meerndijk 126, De Meern).
 

Meer info op www.cultuur19.nl/klub19 en volg de updates via @klub19 op Instagram en Facebook. 

 

 

« terug naar het overzicht