Nieuws

Zingende Beelden foto's online

28 mei 2018

Het zit erop! Zingende Beelden 2018 ligt achter ons. Met dit evenement brengt Cultuur19 de monumentale kunstwerken in het park op een bijzondere manier onder de aandacht bij een breed publiek. Bij zes kunstwerken waren dansvoorstellingen te zien, uitgevoerd door beginnende makers van ISK Ithaka Utrecht (i.s.m. De Dansers) en Amadeus Lyceum (o.l.v. Kristel van der Heijden en Jurgen van Harskamp) en professionele gezelschappen, MAN||CO, Youri and Marie en Minke Elisa Brands/DC 1II High met muziek van Muziek in De Meern. Zingende Beelden sloot aan bij de viering van Leidsche Rijn is 20.

Cultuur19 bedankt alle gezelschappen, die zo hard hebben gewerkt op hun voorstellingen, zowel de professionals als de vele jonge, beginnende dansers van het Amadeus Lyceum en Ithaka ISK Utrecht. Het resultaat was adembenemend!

Dank ook aan het Utrechts Ondernemersfonds, gemeente Utrecht, Amadeus Lyceum, sponsor AH Vleuterweide en Leidsche Rijn is 20 voor hun financiële ondersteuning en Máximapark voor locatie en promotie.

Speciale dank aan onze fantastische vrijwilligers, die Zingende Beelden mogelijk maken. Zonder hen kan het evenement niet bestaan.

Dank tot slot aan onze bezoekers, de vele nieuwe en bekende gezichten.Mocht je foto's hebben gemaakt en delen op sociale media, tag ons met @Cultuur19. We zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen. We zien jullie graag volgend jaar weer terug, want dan organiseert Cultuur19 Zingende Beelden voor de 10e keer!

www.zingendebeelden.nl

Foto's

Foto's Frouke Ringenoldus. Geen beeld? Ga hier naar onze Flickr pagina.

« terug naar het overzicht