Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor Zingende Beelden, Campusfestival en Leidsche Rijn Festival

20 maart 2018

Komend jaar organiseert Cultuur19 weer edities van Zingende Beelden, Campusfestival en Leidsche Rijn Festival.

Voor al deze mooie evenementen zoeken we vrijwilligers. Wil je helpen deze festivals mogelijk te maken? Meld je dan aan bij vrijwilligers@cultuur19.nl.

27 mei 2018 Zingende Beelden

Met Zingende Beelden brengt Cultuur19 de bijzondere beelden in het Máximapark onder de aandacht bij een breed publiek. Zingende Beelden is een uniek evenement voor de stad Utrecht met voorstellingen in het Máximapark, die het publiek al wandelend beleeft.

www.zingendebeelden.nl

24 juni 2018 CampusFestival

Iedere week zetten honderden beginnende makers voet over de drempel bij de CultuurCampus in Vleuterweide. Samen met professionals werken ze aan hun talent op het gebied van theater, dans, muziek en beeldende kunst. Op 24 juni zwaaien de deuren open en stroomt het talent het plein op.

Meer info

2 sept 2018 Leidsche Rijn Festival

Het Leidsche Rijn Festival strijkt dit jaar voor de tweede keer neer bij het Castellum Hoge Woerd, voor een prikkelend workshop- en voorstellingenprogramma vol theater, muziek, dans en meer voor kinderen van 2-12 jaar.

www.leidscherijnfestival.nl

« terug naar het overzicht