Nieuws

In Memoriam Wim Zondervan en Jan Bouwman

01 december 2017

In korte tijd zijn twee dierbare vrijwilligers ons ontvallen. 

Wim Zondervan

Wim was vrijwilliger in onze fotopool en fotografeerde in die rol regelmatig bij onze evenementen. Zingende Beelden en het kerstconcert van Orkest van Utrecht bezocht hij het liefst. Zijn aimabele en sociale karakter maakte, dat hij zich makkelijk tussen de kunstenaars bewoog om het proces  achter en voor de schermen vast te leggen. We zullen hem erg missen. 

Jan Bouwman

We hebben Jan leren kennen als een man die nooit stil kon zittten en voor wie niks te veel was. Onbaatzuchtig schoot hij ons te hulp als we een 'echte bouwman' nodig hadden. De bar van o.a. het Leidsche Rijn Festival is van zijn hand. Bij Jan borrelden altijd talloze creatieve ideeen onder de oppervlakte. We zullen Jan herinneren als een bescheiden en warme persoonlijkheid, die altijd interesse in anderen toonde.

Wij wensen de familie en naasten heel veel sterkte bij het verwerken van het verlies. 

« terug naar het overzicht