Nieuws

Applaus voor beginnende makers en profs tijdens Zingende Beelden

05 juni 2017

Cultuur19 organiseerde op zondag 4 juni Zingende Beelden: Hoe het Sprookje begon. Artistiek leiding was in handen van Minke Elisa Brands. Het verhaal ging verder waar de editie in 2015 was gestopt: De Boze Koningin ging het gevecht aan met zichzelf in het Máximapark. Het publiek volgde de dansers door het park langs onder meer Rituele Depositie en Anonieme Monumenten. Na vier goedgevulde voorstellingen onder een prachtig blauwe lucht vertrok ze weer met haar Wolven. Ondanks al haar slechtheid liet ze het publiek achter met een klein sprankje hoop: dat iedereen de goedheid in zichzelf meedraagt. Je hoeft er alleen maar naar te luisteren. Cultuur19 dankt publiek, vrijwilligers, alle beginnende makers en professionals, samenwerkingspartners en fondsen voor hun bijdrage aan Zingende Beelden.

Nog even nagenieten? Bekijk hier de foto's!

(foto's Johan G Hahn)

 

 

« terug naar het overzicht