Nieuws

Duik in het Zand brengt jong en oud op de been

15 januari 2017

foto: Brede School Koor o.l.v. Jeroen Schippers

Op zondag 15 januari organiseerden DOENJA Dienstverlening en Cultuur19 Duik in het Zand, het jaarlijkse binnenfestival in Brede School Het Zand te Leidsche Rijn.

Voor elke leeftijd was er iets creatiefs te doen en te beleven. Peuters dansten met belletjes aan hun voeten bij de workshop van Dreumeland en kinderen maakten hun eigen lachebekje in De Maakplaats van Anton Klein. De jonge dansers van Dansatelier 42 blikten nog een keer terug op hun voorstelling Razende Roelant. Choreografe Minke Elisa Brands gaf aansluitend een grote groep ouders en kinderen een workshop moderne en klassieke dans. Ouderen uit de wijk speelden een scene uit het theaterfeuilleton Hangplek voor Ouderen. De statushouders van het Taalcafe van DOENJA Dienstverlening raakten menig bezoeker met hun aangrijpende voorstelling in de theaterzaal.

De Duik in het Zand was onderdeel van de Culturele Zondag Nieuwjaarsduik en trok naar schatting 550 bezoekers.

« terug naar het overzicht