Nieuws

Electric Memories wint Grote Prijs van Leidsche Rijn

04 januari 2017

Publieksprijs naar Walking on the Eggs


Winnaar Electric Memories (foto Lisanne Lentink)
 

Na een zinderende finale is op vrijdag 23 december bekend geworden wie de winnaar is van de Grote Prijs van Leidsche Rijn 2016.

Alle zes jongerenbands lieten zich van hun beste kant zien en uiteindelijk wist Electric Memories de jury te overtuigen. Deze band heeft onder meer opnametijd bij Studio Moskou gewonnen, bandcoaching bij The Bakery en fotoshoot van Foto-N-Zo. Walking on the Eggs ging ervandoor met de publieksprijs.

De Grote Prijswinnaar van 2015, SOOS (voorheen Reload), gaf een inspirerend optreden waaruit bleek hoezeer een band kan groeien in een jaar tijd. De band trad al meerdere malen op in Utrecht en omstreken.
Van Electric Memories zullen we ook het nodige gaan horen.

« terug naar het overzicht