Nieuws

Spel Tempus Toernooi gelanceerd op middelbare scholen

29 november 2016

Deze week worden op het Leidsche Rijn College en het Amadeus Lyceum promotieacties georganiseerd voor Tempus Toernooi. Tempus Toernooi is een live action game gemaakt door HKU-studenten in samenwerking met lokale jongeren.

Het spel zal drie weken duren en op 17 december zijn hoogtepunt bereiken tijdens een finale in Castellum Hoge Woerd. Drie families, elk met een achtergrond in een andergrond in een andere tijdsperiode, strijden om de macht. De teams hebben een eigen kleur: rood, groen of blauw.

Op de scholen werden leerlingen bij binnenkomst willekeurig ingedeeld in een team, waarna verdere uitleg volgde in de middagpauze. Dit riep alvast veel nieuwsgierigheid op en in de pauze deden alleen al op het Leidsche Rijn College meer dan 200 spelers mee met het introductiespel.

Het spel is bedoeld voor jongeren tussen 12 en 19 jaar. Meedoen is geheel gratis en kan nog tot 17 dec.

Meer informatie: www.tempustoernooi.nl

« terug naar het overzicht