Nieuws

Zingende Beelden verschoven naar voorjaar 2017

30 september 2016


Zingende Beelden zal in 2016 niet doorgaan. Een speciale wintereditie waarbij de voorstelling bij mooi uitgelichte beelden zou plaatsvinden bleek vooralsnog productioneel te kostbaar. De theatervoorstelling rondom de zeven beelden in het Máximapark wordt verschoven naar het voorjaar 2017. Danseres/choreografe Minke Elisa Brands neemt de artistiek leiding op zich. Een nieuwe datum wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Wat is Zingende Beelden?

Zeven imposante beelden van (inter)nationaal vermaarde makers sieren het Máximapark. Elk jaar brengt Cultuur19 ze op een bijzondere manier onder de aandacht.

Zingende Beelden is een theatrale wandeling door het park, langs verstilde plekken met wuivend riet, langs het frisse water van de Lelievijver, de prachtige Vlindertuin en het indrukwekkende Observatorium.

Na de bijzondere en zeer succesvolle editie Zingende Beelden: Er was eens in 2015, nodigt organisator Cultuur19 opnieuw danseres, choreografe en wijkbewoonster Minke Elisa Brands uit om de artistiek leiding op zich te nemen.

« terug naar het overzicht