Nieuws

Leidsche Rijn Festival: De Grote Trek

19 augustus 2016

Ieder jaar organiseert Cultuur19 het Leidsche Rijn Festival, een festival vol prikkelende voorstellingen, optredens en activiteiten voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

Het festival sluit dit jaar aan bij de Grote Trek van Leidsche Rijn, een kleurrijke parade die op 28 augustus om 14.00 uur vertrekt vanaf het Berlijnplein en om 15.00 uur aankomt bij het festival voor een grande finale. Tientallen internationale straatkunstenaars doen mee aan dit indrukwekkende spektakel, ondersteund door vele kinderen uit de buurt. De voorbereidingen starten al op vrijdag en zaterdag. Op vrijdagavond is er het Grote Trekkerskamp. Meer info op www.sharingartssociety.com en De Grote Trek op Facebook.

Alles over het festivalprogramma vind je op www.leidscherijnfestival.nl

« terug naar het overzicht