Nieuws

Prijsvraag: Je eigen festijn op het Berlijnplein

10 mei 2016

Beetje bij beetje groeit het Leidsche Rijn Centrum. Gemeente Utrecht wil van het Berlijnplein een bruisende plek maken. De perronoverkapping en bioscoop CineMec zorgen al voor veel aanloop en bedrijvigheid. Maar het kan vast nog beter, gezelliger en leuker! Daarom geeft de gemeente een prijsvraag uitgeschreven.

Van de website:

Hebt u een goed idee voor iets dat we deze zomer kunnen organiseren? Bijvoorbeeld voor een markt, muziek, (straat)theater, expositie of sport en spel. Doe dan mee aan deze prijsvraag! Vanaf 1 mei kunt u een voorstel indienen voor activiteiten van juli tot en met september 2016.

De beste ideeën kunnen ondersteuning krijgen van de gemeente. Reageren kan nog tot vrijdag 13 mei.

Kijk voor meer informatie op deze website.

(foto gemeente Utrecht)

« terug naar het overzicht