Nieuws

Voorstelling 'Geitje' van Malou van Sluis een succes

09 februari 2016

Spelenderwijs benaderde ons vorig jaar met een bijzondere vraag. De organisatie voor peuterspeelzalen en voorscholen was op zoek naar leuke en prikkelende activiteiten voor hun jonge doelgroep: peuters.

Theatermaakster Malou van Sluis kenden we nog van haar KinderTheaterWeekvoorstelling In de Verte. We nodigden haar uit in ons woon-/werkatelier Nomads in Residence, waar ze de voorstellling 'We hebben er een Geitje bij' maakte. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamig prentenboek van Marjet Huiberts en geïllustreerd door Iris Deppe. Het boek is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2016.
Malou heeft de dappere keus gemaakt om niet het verhaal te vertellen, maar de proloog van het verhaal. Zo'n tweehonderd ouders met kinderen hebben inmiddels al van de voorstelling kunnen genieten.

Saris & den Engelsman maakten deze prachtige foto's.

« terug naar het overzicht