Nieuws

Fijne Kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

21 december 2015

Terugkijkend op 2015 zien we een jaar vol prachtige programma's en nieuwe ontwikkelingen. Natuurlijk was daar het grootse spektakel van de Tour die dwars door de Vinex reed en duizenden mensen naar de wijk trok. Een zonovergoten Leidsche Rijn Festival. En een maandje daarvoor de drukst bezochte Zingende Beelden ooit, gemaakt door wijkpartner Dansatelier 42 en Amadeus Lyceum. Professionals en amateurs, die elkaar vinden in hun liefde voor kunst en cultuur, samen tot grote hoogte stijgen en het publiek daarmee tot het bot weten te raken.

Het langverwachte Podium Hoge Woerd opende de deuren evenals bioscoop CineMec. Vinexvrouwtje vroeg zich bijna vertwijfeld af wat ze zich nu nog moest wensen. Samen met de andere ontwikkelingen die er gaande zijn binnen de wijk (de groei van het aantal jongeren, bouw van het Leidsche Rijn Centrum, aandacht voor senioren als nieuwe doelgroep), biedt de komst van deze twee locaties weer allerlei mogelijkheden voor interessante samenwerkingen.

En dat is toch wat we het liefst doen: kwalitatief goede programma's maken, samen met partners die hetzelfde voorstaan en die Leidsche Rijn een boeiend en bloeiend cultuurklimaat toewensen. Ook in het nieuwe jaar gaan we ons daar weer volop voor inzetten.

We wensen je heel fijne kerstdagen en een fantastische start van het nieuwe jaar. Wees welkom bij de Duik in het Zand op 10 januari in Brede School Het Zand en hef met ons het glas op het nieuwe jaar!

Team Cultuur19
Hanno, Hester, Leonie, Ineke en Claudia

« terug naar het overzicht