Nieuws

Zonovergoten Zingende Beelden betovert publiek

08 juni 2015

Zonovergoten Zingende Beelden betovert publiek

Zingende Beelden zit er weer op!

Wat een schitterende dag was het! Meer dan 1200 bezoekers volgden zondag 7 juni de Rode Draad door het park en lieten zich onderweg betoveren door een cast van tachtig dansers, acteurs en muzikanten, zowel amateurs als professionals. Jonge dansers van Dansatelier42 lieten zich van hun beste kant zien bij o.a. de Wood Chapel, de Boze Heks (Izaira Kersten) kookte haar soep in het Gat van Serton en Rapunzel liet haar lange vlecht zakken vanaf het Observatorium. Uiteindelijk vond het sprookje zijn Eind Goed Al Goed in De Vlinderhof, die het toneel was van een liefdesduet tussen De Reus en Rapunzel.

We hebben ontzettend veel leuke reacties mogen ontvangen op facebook en twitter (zie ook #zingendebeelden). De komende dagen verzamelen we alle foto's op onze Picasasite.

Aan de hele crew en cast van Zingende Beelden: ONTZETTEND BEDANKT voor jullie eindeloze energie, flexibiliteit en drive om van Zingende Beelden een succes te maken! Jullie hebben alle bezoekers geraakt en betoverd!

Aan alle vrijwilligers, de welwillende sponsoren en fondsen, meedenkers: heel veel dank. Zonder jullie geen Zingende Beelden!

Speciale dank:

Minke Elisa Brands, Morgana Machado Marques, Hanneke Schriever, Pauline Bergman, Maurits Overdulve, Anne Hogewind, Lilian Vis Dieperink, Niels de Koe, Gemeente Utrecht, Prins Bernhardfonds, KF Heinfonds, Europe Audio/Video Rent BV, De Ruimte Ontwerpers, Peudetout, Albert Heijn Terwijde, DOENJA Dienstverlening, Dans Atelier 42, Anneroos Rijsdijk, Wendy Pfeiffer, Nelly Abbenes en Rayo & Doedel Power Pony.

(foto Birgit Schuch)

U in de Wijk interviewt cast en artistiek leider Zingende Beelden


 

« terug naar het overzicht