Nieuws

Gezocht: helpende handjes Leidsche Rijn Festival 5 juli

24 februari 2015

De elfde editie van het Leidsche Rijn Festival vindt dit jaar plaats op 5 juli 2015. Het thema is Op Volle Touren en daarmee sluiten we natuurlijk aan bij de start van de Tour de France! Voor deze speciale gelegenheid verhuist het festival van het Máximapark naar het Amaliapark, pal aan het parcours!

Gezocht!

Om ook deze editie weer tot een succes te maken, zoeken we veel helpende handjes. Wil je leuke mensen leren kennen, ervaring opdoen met iets wat je nog nooit hebt gedaan, gewoon je steentje bijdragen of een gezellige dag beleven, geef je dan op als festivalvrijwilliger!

Je kunt vanalles doen:

  • bar
  • kinderactiviteiten begeleiden
  • informatiebalie
  • parkeerbeheer (fiets en auto)
  • social media/twitter
  • artiestenbegeleiding
  • op-/afbouw
  • ...en nog veel meer!

Kijk op de website van het Leidsche Rijn Festival en geef je snel op bij Ineke Teunissen van Manen.

 

« terug naar het overzicht