Nieuws

15e Leidsche Rijn Festival groot succes

08 september 2014

Een gedroomde jubileumeditie van het Leidsche Rijn Festival, dat mogen we wel zeggen. We kijken terug op een prachtige zonnige dag met meer dan 3500 bezoekers. Bekijk hier de foto's (en er komen er nog meer online in de komende dagen).

Volgend jaar vindt het festival naar alle waarschijnlijkheid eerder in het jaar plaats en zoeken we aansluiting bij de Grand Dépard van de Tour de France. Dank aan alle bezoekers, de artiesten, medewerkers van de activiteiten, de horecaondernemers, sponsoren, fondsen, de gemeente Utrecht en natuurlijk de talloze vrijwilligers die dit festival mogelijk hebben gemaakt.

Hopelijk zien we jullie allemaal volgend jaar weer terug voor de zestiende editie! Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? We horen ze graag! Mail ze naar LRF@cultuur19.nl.

« terug naar het overzicht