Nieuws

Gezocht: brei-experts en aanhakers

09 juli 2014

Op 7 september vieren we het vijftienjarig bestaan van het Leidsche Rijn Festival! Om dat te vieren slaan DOENJA Dienstverlening en Cultuur19 weer eens de handen ineen. We gaan de wijk versieren met kleurrijke breisels en haaksels, gezamenlijk gemaakt door wijkbewoners.

Voor een aantal Aanhaakmomenten in juli, augustus en september zijn we op zoek naar mensen die goed kunnen haken of breien of dit graag eens willen leren, want haken en breien is momenteel helemaal in. Kinderen zijn van harte welkom om te komen loomen. Alle gebreide en gehaakte kunstwerkjes krijgen een mooi plekje op het festivalterrein.

Losse eindjes?

Ook zijn we op zoek naar zo veel mogelijk restjes wol en haakgaren. Kleur, dikte en soort maakt daarbij niet uit.

Mensen die interesse hebben om aan te haken en er iets moois van te breien, kunnen zich per heden aanmelden via info@cultuur19.nl o.v.v. 'LRF Haakzaken'. We zullen hen zo snel mogelijk meer informatie toesturen. Deelname is gratis.

« terug naar het overzicht