Nieuws

Win vrijkaartjes voor Lejo!

22 april 2014

Ken je Lejo? Dat vingerpoppetje met die oogjes? Op 30 april is hij te zien met zijn voorstelling Hands Up! tijdens de Kinder Theater Week in Theater Het Zand.

Via regioleidscherijn.nl kun je nu twee vrijkaartjes én een gesigneerde poster winnen! Klik op de link voor meer informatie.

Cultuur19 organiseert tijdens elke schoolvakantie de Kinder Theater Week, de leukste kindertheater voorstellingen, gewoon lekker om de hoek. In mei kun je behalve naar Lejo, ook nog naar de voorstelling Gezocht: Konijn, over een vermist konijn, op 29 april om 14.00 uur of 16.00 uur. Op 1 mei is de film Mees Kees op Kamp te zien om 15.30.

Kaarten koopt u online in de voorverkoop of 30 minuten voor aanvang aan de deur. Houdt u er rekening mee dat er aan de deur niet gepind kan worden. Indien u vragen heeft over de online kaartverkoop kunt u bellen met 030-6703122.
Wij adviseren u vooraf online kaartjes te kopen om verzekerd te zijn van plaatsen.

U wordt doorgelinkt naar FestivalTickets.nl

 

 

« terug naar het overzicht