Nieuws

Huiskamers gezocht voor huiskamertheater!

25 maart 2014

 

Wil je ook wonen in een ruim opgezette woonwijk met veel groen, speelvoorzieningen en waterpartijen? Wil je ook je kind leren fietsen op Het Lint? En bovenal, wil je ook veel huis voor je geld?

Dat kan!


Geluksvogels Ellen en Rolf gingen je voor. Zijn wonen al in Leidsche Rijn! Met hun tuingerichte woonkamer, luxe Boretti fornuis, fraaie bamboe houten vloer en ruime walk-in closet kunnen ze hun geluk niet op. Dit is 't. Wauw. Een droom die uitkomt.

Cultuur19 en artOloco presenteren in co-productie de voorstelling Mijn Leidsche Rijn, een zwarte komedie gespeeld in tien huiskamers in Leidsche Rijn. Een voorstelling over de druk om succesvol te zijn en de maakbaarheid en houdbaarheid van ultiem geluk.

GEZOCHT: huiskamers!
Minimale oppervlakte 40 m2. Beschikbaar op één of meer van de volgende data: donderdag, vrijdag of zaterdag tussen 29 mei en 5 juli. Aanvang voorstelling 20.00 uur.
Tot en met vrijdag 18 april kun je je interesse kenbaar maken via info@cultuur19.nl o.v.v. Mijn Leidsche Rijn. Meer informatie via 030 670 3122.

« terug naar het overzicht