Nieuws

Foto's van Cultuur19 in de Drakenbootrace

09 september 2013

Op zondag 8 september waren we cultureel partner van het Drakenbootfestival. We gaven een voorproefje van het Leidsche Rijn Festival 2013 en bij onze tent kon het publiek kaarten kopen voor het festival. Jochen Lange trok veel bekijks met zijn enorme Witte Konijn uit de voorstelling Alice XL en de dames van Joekbox lieten ouders en kinderen zingen en swingen op hun ukeleleversies van bekende (kinder)liedjes. Na een aantal stevige buien in de ochtend, klaarde het op en brak de zon 's middags goed door.

Maar dat was zeker niet alles, want uiteraard waren we ook in de race van partij. Aan boord waren, naast de wethouder van Leidsche Rijn Victor Everhardt, ook vele vrijwilligers en Cultuur19-teamleden, die hun spieren alvast trainden voor het festival. Het was de ultieme generale repetitie. Helaas eindigden we niet op een podiumplaats, maar je weet wat ze zeggen van een slechte generale..!

www.drakenbootfestival.nl/leidscherijn

 

« terug naar het overzicht